logoAkire

Karin Gerritsen

Op het moment dat wij dachten aan een eigen website voor Praiseband Break Free, dacht ik aan Akire Webdesign.

Mijn werk heeft ook een website laten maken en onderhouden door Akire Webdesign en ik heb tot nu toe alleen positieve ervaringen

Het beste aan Akire Webdesign vind ik dat er met je meegedacht wordt. Het is best lastig om een website te ontwerpen, maar Akire Webdesign denkt elke stap met je mee en geeft advies waar nodig is. 

Ook helpt ze je herinneren wanneer de website niet meer up-to-date is. Ze reageert direct op je mail en past snel aan wat je verandert of aangevuld wilt hebben. 

Akire Webdesign is snel, accuraat en zeer prettig om mee samen te werken. Ik zou nooit meer met een ander willen werken! 

Kleine noot: De Praiseband bestaat niet meer, dus de website is offline. Wel heeft Karin de website en het logo van haar eigen bedrijf laten maken door ons. 

(Kinder)coaching Focus

 

Praktijk Charlotte

"Erika heeft mijn bestaande website Praktijk Charlotte vernieuwd en mobiel-proef gemaakt! Mijn Website is goed overzichtelijk, mooi en praktisch. Indien ik veranderingen of aanpassingen wens, gebeurt dit heel snel. Ook neemt zij dit serieus, kijkt met een kritisch oog en verdiept zich in de materie om vervolgens feedback te geven. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van haar diensten en het feit dat zij altijd snel reageert."

Praktijk Charlotte

 

Linda Benjamins

"Erika van Rijn heeft met haar Internetbureau Akire een schitterende website gemaakt voor Jeu de Boules Vereniging GoudaDuidelijk voor bezoekers en gemakkelijk in gebruik voor de leden van onze vereniging. 

Ze heeft de website zo gemaakt dat het voor onze, niet ervaren, webmaster geen problemen geeft als hij de website van nieuwe informatie voorziet. Haar slogan "Kiep it simpel" maakt ze ook in ons geval waar!

JBV Gouda

 

Dunja Schöw

"Niks dan lof, Akire heeft onze ideeën precies zo omgezetzoals wij dat gedacht hadden. Door professionele aanpassingen en creatieve oplossingen is onze website geworden tot wat die moest zijn.

Wij zochten een website waar mensen snel en eenvoudig met maximaal 2 a 3 klikken alles kunnen vinden, vooral niet ingewikkeld, maar eenvoudig en functioneel . Dat is Akire gelukt.

Het onderhoud van de website met Joomla is met een beetje oefenen goed te doen,en als wij er niet uitkomen kunnen we altijd weer terug vallen op Akire. Beter kan het niet!

Ton Bouwman

"Erika heeft onze website gebouwd met als resultaat dat bijna tijdens het online komen reeds potentiële klanten onze producten via onze website weten te vinden. Mede omdat we vooral klantgerichte machines maken is dit een hele prestatie.

Gezien wij eigenlijk nog geen vast idee hadden over onze website en wat we, als Efitec BV, precies wilden was de samenwerking erg prettig en heeft Erika goede voorstellen gedaan waardoor we nu een fantastisch mooie website hebben.
Prima werk verricht dus, we krijgen leuke reacties van relaties over de website. Neem dus gerust zelf een kijkje op onze website.

Efitec

 

Joomla SEF URLs by Artio

Naar boven