logoAkire

Onderhoud(scontract)

Onderhoud

Wanneer de website online is, betekent dit niet dat de website klaar is. Een website heeft inderdaad onderhoud nodig. De website moet u uptodate houden om bezoekers te blijven trekken.

En niet geheel onbelangrijk is dat Google uw website blijft bezoeken, zodat de site mee blijft doen in de ranking. Een site waar niets op gebeurd, zakt in het aanzien van Google. 

Technisch

Ook moet het CMS Joomla! en de extensies regelmatig geupdate worden. Een database moet gecontroleerd worden en een backup van gemaakt worden. Dit is nodig om de website veilig te houden en om te zorgen dat alles blijft werken. 

Onderhoudscontract

U kunt er voor kiezen om zelf alles te doen. Voor de content is dat geen probleem. U kunt dit zelf plaatsen, wijzigen en verwijderen. 

Maar voor het technische gedeelte is het wel belangrijk dat u weet hoe Joomla! in elkaar steekt. Er kan namelijk van alles misgaan. En om dat op te laten lossen bent u vaak meer geld kwijt. 

U kiest zelf

Wat wilt u zelf gaan doen en waar kunnen wij u bij helpen. Wij zijn flexibel. We horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanvullingen

Misschien bent u klein begonnen en wilt u uw website uitbreiden? Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Social Media
  • Nieuwsbrief
  • Twitterslider
  • Fotogallerij
  • Blog
  • etc

Wij helpen u ook graag met het uitzoeken van de juiste extensies. 

Kosten

Indien u niet zelf de content van uw site wilt aanpassen, kunt ervoor kiezen om de content door ons te laten aanpassen en tevens de security updates van uw CMS uit te laten voeren. Op basis van een onderhoudscontract kunnen er een vast aantal uren worden afgenomen die binnen het contract vallen. 

  

Neem contact op!

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio

Naar boven