logoAkire

NieuweWebsite

Een nieuwe website ontwikkelen. U heeft een website nodig. Maar waar begin je? Tijdens een eerste gesprek gaan we daar door middel van vragen samen achterkomen.

Kennismakingsgesprek

kennismakenWie ben je/zijn jullie?
Wie/wat is je doelgroep?
Wat heb je te bieden?
Wat wil je dat bezoekers op je website doen?
Waarin onderscheiden jullie je van anderen?
Is er een logo, huisstijl, domeinnaam, hosting? 
Welke functionaliteiten wil je in je website hebben? 
Heb je een paar voorbeeldsites die je aanspreken? 
Wanneer wil je alles online hebbben?
Wie gaat de website bij-/onderhouden?

 

Offerte

offerteNaar aanleiding van het eerste gesprek gaan wij aan de slag om een offerte op te stellen. Want u bent natuurlijk benieuwd wat de kosten zijn voor de nieuwe website. Binnen 1 week na ons gesprek heeft u de offerte binnen. U kan daarna een maand bekijken of u ermee akkoord gaat, en uiteraard staan wij open voor vragen of wijzigingen. 

 

Ontwerp

OntwerpGaat u akkoord met de offerte, dan gaan we aan de slag met het ontwerp. Kiep it simpel, niet te veel afleidende zaken die de aandacht trekken. Alleen de zaken die echt aandacht moeten trekken, daar moet de eerste blik heen. 
We kijken naar een duidelijke navigatiestruktuur, gebruiksvriendelijkheid voor de klanten staat voorop. Zij zijn degene die iets 'moeten' met uw website. 

We laten u een paar ontwerpen zien waar u uit kunt kiezen. Wijzigingen aanbrengen in deze periode van ontwikkeling is nog goed mogelijk. 

 

Ontwikkelen

ontwikkelenGaat u akkoord met het ontwerp, dan gaan we beginnen met het ontwikkelen van de website. Wij werken met  het opensource CMS Joomla!. Een fijn, makkelijk systeem waar het makkelijk is voor u als eigenaar van de website zelf de teksten te wijzigen. 
Voordeel van een opensource CMS dat je niet afhankelijk bent van leveranciers. Lees hier waarom we voor Joomla! gekozen hebben. 

Tijdens het ontwikkelen krijgt u inloggegevens van de testwebsite, zodat u wanneer u wilt, in kunt loggen en de wijzigingen kunt volgen. Pas wanneer u vindt dat de website online kan, gaat hij online. 

 

Testen

testenNadat u de website zo goedgekeurd hebt, gaan we verder met testen. Testen op mobile devices, testen in diverse browser, zodat de site er goed uitziet op de diversiteit van schermen. Dit kost tijd. 

 

 

 

Implementatie

implementatieWanneer de website goed is bevonden gaan we verder met het invoeren van de content en afbeeldingen. U kunt de content en afbeeldingen die u heeft door ons laten invoeren, of u kunt zelf aan de slag om alles in te voeren.
Is de website gevuld, of zo goed als en vindt u dat hij online kan, dan zetten wij de website voor u online. 

 

 

Online

onlineDe website staat online! Het kan gebeuren dat er na online gaan, nog kleine puntjes zijn die u aangepast zou willen zien. Van te voren spreken we samen af tot wanneer wij deze wijzigingen uitvoeren. Uiteraard kan u dit altijd aan ons vragen, kijk hiervoor bij ons onderhoudscontract. 
Uiteraard zijn we ook bereidt uw vragen te beantwoorden. Het handigste gaat dit via de mail, met screenshot en link naar de pagina, zodat we er gelijk beeld bij hebben. 

 

Joomla SEF URLs by Artio

Naar boven