logoAkire

Kiep it simpel!
Kiep it easy!
Kiep it clear!

Banner FTE global 2017 -> Voor Scarabee Aviation Group Platinum Sponsor


2017 fte platinum

De website van Scarabee Aviation Group

Nieuws & Tips

Waarom SSL?

SSL - https

Tegenwoordig wordt er steeds meer vertrouwelijke informatie via internet verstuurd. Denk bijvoorbeeld aan transacties, bestel- en persoonsgegevens. Hoeveel bestel jij online? Hoe bekijk jij je bankzaken? Maar denk ook eens aan bv intakeformulieren. Hier gaat het vooral om privacygevoelige informatie. Informatie waarvan je niet wilt dat iedereen dit kan lezen. 

In Nederland heb je de "Wet Bescherming Persoonsgegevens". Hierin is vastgelegd dat het online verzenden van persoonsgegegens

Read more ...

Referentie

Karin Gerritsen

Op het moment dat wij dachten aan een eigen website voor Praiseband Break Free, dacht ik aan Akire Webdesign.

Mijn werk heeft ook een website laten maken en onderhouden door Akire Webdesign en ik heb tot nu toe alleen positieve ervaringen

Het beste aan Akire Webdesign vind ik dat er met je meegedacht wordt. Het is best lastig om een website te ontwerpen, maar Akire Webdesign denkt elke stap met je mee en geeft advies waar nodig is. 

Ook helpt ze je herinneren wanneer de website niet meer up-to-date is. Ze reageert direct op je mail en past snel aan wat je verandert of aangevuld wilt hebben. 

Akire Webdesign is snel, accuraat en zeer prettig om mee samen te werken. Ik zou nooit meer met een ander willen werken! 

Kleine noot: De Praiseband bestaat niet meer, dus de website is offline. Wel heeft Karin de website en het logo van haar eigen bedrijf laten maken door ons. 

(Kinder)coaching Focus

 


Naar boven